#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Zara
Moda pentru Ea si pentru El >> Zara

Zara

N/A
0314254460
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Zara este o companie a Grupului Inditex, alături de Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home și Uterqüe. Brandul este prezent în mari orașe din 88 de ţări, printr-o reţea de peste 2.000 de magazine.

Clienții Zara aleg cele mai noi tendințe în modă din cadrul colecțiilor Woman, Man și Kids. Fiecare secţiune beneficiază de echipe creative independente care se ocupă de propuneri adecvate pentru femei, barbati si copii.

Profilul clientului Zara este o persoană cosmopolită, universală și urbană. Acesta este şi motivul pentru care clienţii noştri pot găsi în magazinele Zara haine, incaltaminte si accesorii la cele mai înalte standarde, ce ţin cont de ultimele tendinţe, la preţuri rezonabile.

Zara este mereu în acord cu clienții săi, fiind aliniată ideilor, tendințelor și gusturilor acestora. Obiectivul final este să împărtășim o pasiune responsabilă pentru modă cu un grup extins de oameni, culturi și generații.

Vino și tu în magazinul Zara din Plaza România (Bucuresti – Militari) și probează cele mai cool haine, indiferent de sezon!

Moda pentru Ea si pentru El
Hartă Locație