#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Sport Vision
Sport >> Sport Vision

Sport Vision

N/A
N/A
Locatie: Etaj 1 [ Vezi harta ]

Sport Vision este o companie modernă ce este caracterizată prin flexibilitate, transparență, profesionalism și strategie dinamică de dezvoltare. Încă de la început ne-am orientat către piața articolelor sportive cu brand-uri recunoscute.
Deținem licența pentru importul următoarelor brand-uri: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, și partener internațional cu brand-uri de top din lume: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland.
Magazinele Sport Vision pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii 100% originale. Clienții pot face cumpărături cu încredere într-un mediu prietenos și profesionist. Produsele oferite sunt diverse și includ sporturi ca: alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot.
Sport Vision investește activ în dezvoltarea sportului, atât la nivel local cât și regional. Responsabilitatea socială și cooperarea mutuală, caracterizează relația companiei cu mediul social. Ne implicăm activ în viața comunității.
Misiunea companiei este aceea de a deveni leader de piață întotdeauna inspirandu-se și asociindu-se activ cu clienții și partenerii printr-o experiență unică de retail îmbogațind stilul de viață al consumatorilor.

Sport
Hartă Locație