#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Pepco
Moda pentru Ea si pentru El >> Pepco

Pepco

info@pepco.ro
0316306177
Locatie: Etaj -1 [ Vezi harta ]

PEPCO este un retail discounter cu o rețea la nivel european, care oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri.

 PEPCO este parte a grupului Pepkor, un grup internațional de retail cu peste 4500 de magazine în Africa, Australia și Europa. PEPCO și-a început activitatea în Polonia, în anul 2004 și a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse pentru casă cu peste 1.750 de magazine și 4.500 de angajati. În 2013, PEPCO a început să se dezvolte pe plan internațional, cu intrarea pe piețele din Cehia și Slovacia, în 2015 a deschis primele magazine în Ungaria și România, urmând ca în 2017 să se extindă și în Țările Baltice: Lituania, Letonia și Estonia. Din 2018, PEPCO este disponibil și pe piața din Bulgaria.

PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapidă expansiune în zona Europei Centrale și de Est. În fiecare lună milioane de clienți satisfăcuți vizitează zi de zi magazinele retailerului.

 Va așteptăm cu o gamă variată de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, dar și decorațiuni interioare, jucării și produse de papetărie, la cele mai mici prețuri.

PEPCO – Mai mult cu mai puțin…zilnic!

Moda pentru Ea si pentru El
Hartă Locație