#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Pepco
Moda pentru Ea si pentru El >> Pepco

Pepco

info@pepco.ro
0723111531
Locatie: Etaj -1 [ Vezi harta ]

PEPCO este parte a grupului Pepkor, un grup international de retail cu peste 4000 de magazine in Africa, Australia si Europa. PEPCO si-a inceput activitatea in Polonia in anul 2004 si a devenit lider de piata pe segmentul de imbracaminte si produse pentru casa cu peste 600 de magazine si 4.500 de angajati. In 2013 PEPCO si-a startat dezvoltarea international cu intrarea pe pietele din Cehia si Slovacia, iar in 2015 am deschis primele magazine in Ungaria si Romania. Urmand ca in 2017 sa ne extindem si in tarile baltice, Lituania, Letonia si Estonia.

Ne mandrim cu faptul ca PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapida expansiune in zona Europei Centrale si de Est, in fiecare luna, milioane de clienti satisfacuti viziteaza zi de zi magazinele noastre. In Romania, avem peste 175 de magazine deschise, iar planul de expansiune continua.

Va ateptam cu o gama varianta atat de imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii cat si decoratiuni interioare, jucarii si produse de papetarie, la cele mai mici preturi.

PEPCO – Mai mult cu mai putin…zilnic!

Moda pentru Ea si pentru El
Hartă Locație