#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 21:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Noriel
Copii >> Noriel

Noriel

plaza@norieltoys.ro
0730999758 | 0371445830
Locatie: Etaj 1 [ Vezi harta ]

Noriel este retailerul specializat in jucarii, lider al pietei romanesti de profil.

Magazinele Noriel vin in intampinarea nevoilor copiilor, dar si parintilor, oferind o varietate mare de produse la preturi excelente. Printre categoriile de produse ce pot fi gasite in magazinele Noriel se numara: papusi si accesorii, figurine de actiune, jocuri creative si de constructie, jucarii din plus, jucarii de exterior, produse pentru scoala, puzzle-uri, jucarii si accesorii pentru bebelusi si pentru copii din toate grupele de varsta.

La Noriel poti alege jucarii pentru fete si jucarii pentru baieti din peste 4000 de produse. Printre brandurile comercializate, amintim: MegaBlocks, Bakugan, Redakai, Banzai, Air Hogs, Spy Gear, Eastcoolight, Motormax, Rastar, New Bright, Tonka, Bratz, Moxie, Liv, Lalaloopsy, Crayola, Animagic, Zhu Zhu Pets, Hello Kitty, Barbie, Noriel, Baby Born, Play go, Blue Box si multe altele.

Vino si tu in magazinul Noriel din Plaza Romania (Bucuresti – Militari) si alege din oferta impresionanta de jucarii, jocuri creative si de constructie ori produse pentru scoala!

Copii
Hartă Locație