#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo AlecoAir
Electrocasnice & IT >> AlecoAir

AlecoAir

office@alecoair.ro
0758090141
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

SC ALT ALECO GROUP SRL s-a infiintat in anul 2006 din dorinta de a aduce un plus de sanatate si un aer curat in camine, a luat nastere ALECOAIR ( alecoair.ro ), o ramura specializata numai pe dezumidificatoare, purificatoare de aer, umidificatoare si spalatoare de aer, aeroterme, aere conditionate portabile, ventilatoare si aparate de masura si unelte electrice dedicata tuturor oamenilor care au nevoie de un aer mai curat, fara umiditate si fara mucegai, oamenilor care au nevoie de umiditate in mod special copiilor nou nascuti, oamenilor care au probleme cu respiratia, care sunt alergici aici incluzandu-se purificatoarele si sterilizatoarele noastre de aer.

Produsele pot fi sortate in functie de numeroase criterii: pret, suprafata camerei sau a casei in mp, capacitatea de dezumidificare, functii suplimentare precum ionizare, purificare prin filtre hepa, carbune, plasma, lampa UV, umidificare sau functionare continua, nivelul de zgomot, consum, debit de aer, precum si alti parametrii ce fac diferenta intre un model sau altul.

AirMotion (airmotion.ro) a venit la scurt timp, fiind o ramura special creata pentru entertainment. Compania si-a dedicat activitatea comercializarii si a vehiculelor electrice urbane care sunt pentru oameni ce iubesc libertatea de miscare, ce doresc sa petreaca timpul intr-un mod eficient si nu privind lumina rosie a semaforului, pentru oameni care iubesc mersul in aer liber si mai ales, pentru cei ce iubesc aerul curat pe care il protejeaza alegand un vehicul ecologic.

Categoria de varsta la care se adreseaza brandul nostru este cuprinsa intre 16-60 de ani. Detinem o gama larga de vehicule electrice cum ar fi trotinete, biciclete, segway- uri, monocicluri, hoverboard-uri, skateboard-uri fiecare subdivizune avand cel putin 3 modele.

Electrocasnice & IT
Hartă Locație