#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo PrintingStore
Birotica, Papetarie si Librarie >> PrintingStore

PrintingStore

plaza@printingstore.ro
0725172692
Locatie: Etaj -1 [ Vezi harta ]

Încă din 2012, anul în care primul magazin PrintingStore și-a deschis porțile în București, ne-am dedicat oferirii de servicii și produse de Printare și Copiere, Ștampile, Cadouri Personalizate, Finisare documente, Gravură Laser, Carti de vizită, Fotoprint rapide și la un standard de calitate ridicat, fundamentând strategia de business pe aceste valori esențiale.

PrintingStore este partenerul principal în domeniul serviciilor de printare și copiere, ștampile, personalizare și cadouri personalizate atunci când ai nevoie de soluții rapide disponibile 7 din 7 și 12 din 24. Colaborăm cu cele mai respectate branduri din industrie asociate cu fiabilitatea și calitatea, precum Konica Minolta, Colop, Oracal, Orafol, Forever, DNP, Roland, Trotec, aducând clienților noștri o gamă variată de servicii și produse pornind de la servicii de bază până la unele complexe.

Alege să printezi pe loc bilete de avion, bilete la spectacole, vouchere cadou, documente, facturi și chitanțe, proiecte, prezentări, diplome, fotografii și poze iar dacă ai nevoie de o ștampilă de firmă trebuie să știi că în doar 45 de minute o poți avea. Cadourile personalizate cum ar fi tricourile personalizate sau cănile personalizate pot fi realizate după caz în aproximativ 30-60 de minute în funcție de perioada anului și comenzile avute în lucru, totul este gândit pentru a te bucura cât mai repede de produsul dorit.

PrintingStore își dorește să ofere cele mai bune servicii iar feedback-ul primit din partea clienților ne onorează și responsabilizează în același timp. Oferim servicii conexe și complete de print și personalizare nu doar prin rețeaua noastră de magazine, ci și prin atelierul nostru de producție publicitară, unde un personal specializat este dedicat producției și personalizării produselor de mici și mari dimensiuni sau pentru cantități mai mari ce nu pot fi onorate în locație. Poți comanda în magazinele noastre și bannere, roll-up, stickere adezive, etichete autocolante, materiale publicitare sau tablouri canvas, toate acestea fiind livrate direct în magazinul tău preferat PrintingStore – de la idee la print.

Birotica, Papetarie si Librarie
Hartă Locație