#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo MOVIEPLEX Cinema
Cinema >> MOVIEPLEX Cinema

MOVIEPLEX Cinema

info@movieplex.ro
0214310000
Locatie: Etaj 2 [ Vezi harta ]

Situat la etajul 2 din Plaza Romania si prevazut cu un numar de 11 sali, MOVIEPLEX detine o capacitate de peste 2500 de locuri, 30 din acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilitati. Echipate cu fotolii Figueras cu o latime de 57 de cm si o distanta de 1.2 m intre randuri, salile MOVIEPLEX ofera clientilor un confort sporit. Toate salile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultima generatie Dolby Digital Surround Speakers si echipamente de proiectie Cinemeccanica.

Pentru clientii mai pretentiosi MOVIEPLEX pune la dispozitia acestora nivelul de confort deosebit al fotoliilor din piele, dublu rabatabile cu butoane automate.

Pe langa serviciile de proiectie filme, MOVIEPLEX reprezinta si o locatie ideala pentru organizarea de conferinte, lansari si prezentari de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. MOVIEPLEX dispune de sistem de sonorizare cu microfon si sistem de proiectie digitala ce poate fi pus oricand la dispozitia clientului, devenind astfel un inlocuitor de succes al conventionalelor sali de conferinta oferite de hoteluri si alte cladiri de birouri.

Alaturi de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D si XpanD, MOVIEPLEX asigura clientilor o experienta deosebita cu fiecare vizita la cinema.

Cinema
Hartă Locație