#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Tucano Coffee
Cafenea >> Tucano Coffee

Tucano Coffee

copacabana@tucanocoffee.com
0763032930
Locatie: Etaj 2 [ Vezi harta ]

Tucano Coffee, este o rețea de coffee shop-uri creată în Republica Moldova, care promovează în lumea întreagă filosofia Love.Peace.Coffee. Astăzi brandul are locații deschise în Republica Moldova, România, Olanda, Cipru, Emirate, Rusia, Barnaul, Kazahstan, Kârgâzstan. Conceptul nu putea lipsi nici din Plaza România.

Fiecare coffee shop Tucano Coffee poartă denumirea unei țări exotice – Locația din Plaza România se numește Tucano Coffee Copacabana.
Tucano Coffee este mai mult decât un coffee shop. Este o îmbinare armonioasă dintre cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California. Produsul de bază al brandului este cafeaua de specialitate 100% Specialty Arabica, cunoscută la fel ca și cafea Premium. Boabele de cafea sunt prăjite în propriul Roasting Factory. Acestea sunt prăjite de la deschis spre mediu, prin urmare ele nu își pierd din uleiuri și arome.
Pe lângă cafea specialitatea de bază a brandului Tucano Coffee sunt cheesecake-urile. Brandul are propriul Cheesecake Factory în care se produc cele mai delicioase cheesecake-uri din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari. Dețin peste 30 de reţete unice, marca Tucano Coffee.

PRIN CE SE DEOSEBEȘTE TUCANO COFFEE:
LOVE – Iubim oaspeții
Suntem prieteni cu oaspeții. Știm ce le place să servească, cum îi cheamă pe copiii lor, până chiar și pe patrupezii ce fac parte din familia lor și cu care vin la o cafea. Îi așteptăm ca pe niște prieteni vechi. Suntem mereu fericiți să-i revedem și să povestim. Ne place la fiecare vizită să le depășim așteptările.

PEACE – Creăm ambianță
Ne începem ziua cu o cafea, ne împrietenim la o cafea, ne îndrăgostim la o cafea, comunicăm la o cafea, încheiem contracte la o cafea, ne relaxăm sufletul la o cafea! În coffee shop-uri avem o atmosferă călduroasă și puțin exotică. Culorile și lumina caldă, lemnul, accesoriile handmade, fotografiile cu fețe expresive și colorate de pe pereți, cărțile, toate acestea sunt menite să inspire pacea. De la Tucano Coffee nu lipsesc serile cu muzică live şi poezie, paşi de dans, offline-uri cu nonconformişti. Toate se găzduiesc în această casă a cafelei, în care mixul de arome se combină cu un mix de stări, în mirajul cărora se ţes poveşti, se creează lucruri neordinare, se leagă prietenii, se schimbă idei.

COFFEE – Promovăm cultura cafelei Specialty
Dorim să popularizăm cafeaua proaspăt prăjită. Toate cafelele din Tucano Coffee sunt preparate doar din boabe de cafea 100% Specialty Arabica, certificate Fairtrade TM. Este cafea Arabica de cea mai înaltă calitate, care crește în cele mai bune microregiuni ale lumii. La Tucano Coffee shot-ul de espresso este de 9 gr şi nu 7 grame practicat de majoritatea coffee shop-urilor. Cafeaua este pregătită la un espressor considerat numărul 1 în lume – La Marzocco. O maşină profesională asamblată manual, comparată cu un Ferrari.

Program:
L-V: 08:00-22:00
S-D: 10:00-22:00

Cafenea
Hartă Locație