#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Pep & Pepper
Restaurant >> Pep & Pepper

Pep & Pepper

N/A
N/A
Locatie: Etaj 2 [ Vezi harta ]

Pep&Pepper este un concept construit pe experienţa unei echipe care creează şi operează branduri de tip food. Prin reţeta sa de business, Pep reuşeşte să se diferenţieze de ceilalţi vendori şi de celelalte sortimente de mâncare existente în zonele de food-court, întrucât în restaurantele noastre consumatorii vor putea opta pentru servirea unui preparat ca de restaurant, cu minim timp de aşteptare, dar maxim de savoare.

Lanţul de restaurante Pep&Pepper are la bază o reţetă secretă de pui marinat şi paste din ou făcute în casă. Astfel, bucătarii noștri gătesc pe loc fiecare porție de mâncare, iar în prepararea reţetelor folosim întotdeauna cel mai fraged piept de pui pe care îl lăsăm la marinat timp de 12 ore, după o rețetă secretă ce conține 14 condimente.

Ştim cât de mult contează pentru tine gustul mâncării autentice, de aceea pregătim zilnic propriile noastre paste, folosind doar ouă și ingrediente naturale: făină din griș de grâu, sare și ulei de măsline.

Vino la Pep&Pepper şi vei avea parte de o masă delicioasă, variată și echilibrată, care îți dă o senzație de bine! Cu o varietate de carne de pui, o mireasmă de condimente şi paste fragede, Pep te îmbie să afli secretul unei reţete delicioase, farfurie cu farfurie.

Restaurant
Hartă Locație