#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
oferte >> >> S-KARP – FII MAI BUN!
20 Martie, 2019 - 16 Iunie, 2019
S-KARP – FII MAI BUN!

Stim cat iubesti sportul si natura si de aceea in aceasta primavara S-KARP te invita sa Fii mai bun! – un indemn atat la performanta sportiva si autodepasire alaturi de S-KARP, cat si la empatie pentru cauzele care conteaza!

In ce consta acest demers?

  • Vino acum in magazinul S-KARP din Plaza Romania cu o pereche veche de incaltaminte, indiferent de brandul acesteia si noi ii vom da o noua viata – incaltamintea va fi reconditionata si donate persoanelor fara adapost prin intermediul Asociatiei Samusocial. In schimbul lor, iti oferim posibilitatea unui Upgrade la preturi speciale, fiecare pereche insemnand un voucher de 50 de lei la achizitionarea unui nou model la pret intreg sau 20 de lei pentru modelele aflate deja in promotii.
  • La achizitionarea fiecarei perechi  din modelele City Walk, Move, Dynamic și Balance, S-KARP va dona catre Asociatia Samusocial 10 lei din pretul de achizitie
  • Bocancii S-KARP contribuie la protejarea naturii. La achizitionarea fiecarei perechi de incaltaminte outdoor din modelele  Omu, Ascend, Explorer și Trail Runner SX, S-KARP va dona 20 de lei din pretul de achizitie catre  Fundația Conservation Carpathia https://www.carpathia.org/ro/ .     

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat pe https://www.s-karp.com/info-center/s-karp-2019-fii-mai-bun .

Plaza Romania, S-KARP, Fii mai bun!
ALTE PROMOȚII RECENTE