#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
oferte >> Credit Europe Bank >> CardAvantaj Fidelio – Black Friday
22 Octombrie, 2018 - 30 Noiembrie, 2018
CardAvantaj Fidelio – Black Friday

Până la 100 lei BONUS prin CardAvantaj Fidelio!

CardAvantaj Fidelio continuă să daruiască! Vino în Plaza România în perioada 22 octombrie – 30 noiembrie și poți să primești până la 100 lei BONUS*!

Cumpără prin CardAvantaj Fidelio în magazinele din incinta centrului comercial Plaza România, în perioada campaniei, și poți beneficia de bonus, în contul de bonus aferent cardului de credit, în funcție de valoarea tranzacțiilor:

-Bonus în valoare de 30 lei pentru tranzacțiile efectuate în perioada campaniei, a căror valoare cumulată este cuprinsă în intervalul 300 lei – 500 lei,
-Bonus în valoare de 50 lei pentru tranzacțiile efectuate în perioada campaniei, a căror valoare cumulată este cuprinsă în intervalul 501 lei – 800 lei,
-Bonus în valoare de 80 lei pentru tranzacțiile efectuate în perioada campaniei, a căror valoare cumulată este cuprinsă în intervalul 801 lei – 1.000 lei,
-Bonus în valoare de 100 lei pentru tranzacțiile efectuate în perioada campaniei, a căror valoare cumulată este de minimum 1.001 lei.

Poți efectua un număr nelimitat de tranzacții în Plaza România, în vederea acordării beneficiului, și se va lua in calcul valoarea totală a tranzacțiilor pentru a se indeplini intervalul de sume specificat.

*Bonusul se va acorda în perioada 26 – 28 noiembrie 2018 și se va regăsi în contul de bonus al cardului CardAvantaj Fidelio, separat de limita de credit. Beneficiul acordat poate fi vizualizat în următorul extras de cont aferent cardului de credit. Bonusul va putea fi utilizat ulterior pentru tranzacții efectuate EXCLUSIV în magazinele din centrele comerciale Plaza România și București Mall, participante la programul CardAvantaj Fidelio, în care este instalat un dispozitiv POS al Credit Europe Bank.

Plaza Romania, CardAvantaj Fidelio, Credit Europe Bank, Black Friday
viorela.tabus@crediteurope.ro
0214064556
ALTE PROMOȚII RECENTE