#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
oferte >> Credit Europe Bank >> Cadoul tau de Craciun de la CardAvantaj Fidelio!
01 Decembrie, 2018 - 24 Decembrie, 2018
Cadoul tau de Craciun de la CardAvantaj Fidelio!

În luna cadourilor ai bonus de până la 400 de lei* pentru cumpărăturile din Plaza România, realizate în perioada 1 – 24 decembrie!
Bonusul se acordă în contul de bonus aferent cardului de credit, în funcție de valoarea tranzacțiilor:
– Bonus de 200 de lei pentru tranzacțiile efectuate în perioada campaniei, a căror valoare cumulată este cuprinsă în intervalul 2000 si 2999 lei;
– Bonus de 300 de lei pentru tranzacțiile efectuate în perioada campaniei, a căror valoare cumulată este cuprinsă în intervalul 3000 si 3999 lei;
– Bonus de 400 de lei pentru tranzacțiile efectuate în perioada campaniei, a căror valoare cumulată este de minimum 4000 lei.
Poți efectua un număr nelimitat de tranzacții în Plaza România, în vederea acordării beneficiului, și se va lua în calcul valoarea totală a tranzacțiilor pentru a se îndeplini intervalul de sume specificat.
CardAvantaj Fidelio, aliatul tău pentru shopping inteligent!
*Bonusul se acordă în perioada 27 – 28 decembrie 2018 și se va regăsi în contul de bonus al cardului CardAvantaj Fidelio, separat de limita de credit. Beneficiul acordat poate fi vizualizat pe urmatorul extras de cont aferent cardului de credit și poate fi utilizat exclusiv în magazinele din Plaza România și București Mall, participante la programul CardAvantaj Fidelio și în care este instalat un dispozitiv POS al Credit Europe Bank.

*Pentru mai multe detalii consultă Regulamentul Oficial al Campaniei disponibil pe www.cardavantaj.ro/fidelio. Cardul de credit CardAvantaj Fidelio este emis de Credit Europe Bank (România) S.A.

Plaza Romania, CardAvantaj Fidelio, Credit Europe Bank
viorela.tabus@crediteurope.ro
0214064556
ALTE PROMOȚII RECENTE