#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Zambete si inspiratie la inceput de an scolar
17 Septembrie, 2022 - 17 Septembrie, 2022
Zambete si inspiratie la inceput de an scolar

A început școala cu multă energie și inspirație la Plaza România, spațiul de distracție pentru întreaga familie.
Pe 17 septembrie, Plaza România devine destinația pentru joc și zâmbete a celoc mici, care vor avea parte de o zi de neuitat, plină de activități educative. Vă așteaptă un maraton de peste 20 de ateliere și evenimente interactive, precum fotografie, demonstrații de dans, prim ajutor, pictură, teatru, concerte și multe alte suprize.
Evenimentele sunt organizate de Plaza România, în parteneriat cu Primăria Sector 6 și Centrul Cultural European Sector 6, cu sprijinul și sub atenta coordonare a cadrelor didactice de la unități de învățământ din toate sectoarele din București.
Atelierele se vor desfășura la parterul centrului comercial, la etajul 1, în zona Rotondă, și pe terasa etajului 1; acestea vor avea o durată cuprinsă între 40 și 60 de minute fiecare și se vor desfășura pe întreg parcursul zilei, cu începere de la orele 10:00.
Vă așteptăm cu drag!
Plaza România le urează celor mici mult succes în noul an școlar; să rămână mereu curioși și dornici să afle lucruri noi, să își descopere povestea și inspirația de a-și realiza visele! #BackToSchool

Plaza Romania, zambete si inspiratie la inceput de an scolar, back to school
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI