#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> TUCANO COFFEE
20 August, 2019 - 31 August, 2019
TUCANO COFFEE

Sărbătorim marea deschidere Tucano Coffee. In data de 22 august, te așteptăm la Plaza Romania, de la ora 13:00, să ne bem cafeaua împreună, să ne distram pe cinste și să ne umplem de energie pe ritmurile braziliene ale trupei Barbarossa Samba Group. Între 22 – 31 august bei două cafele la preț de 1 + 1 FREE. Ai o super ofertă pentru gustarea de la orice oră Kombo Coffee Cappucino + Croissant = 10 lei. Tot pe 22 august ai 15% reducere la articolele din shop-ul cu accesorii (cafea boabe, căni, thermos mugs, t-shirts, eco-bags).

TUCANO COFFEE BRAND
Tucano Coffee, este o rețea de coffee shop-uri creată în Republica Moldova, care promovează în lumea întreagă filosofia Love.Peace.Coffee. Astăzi brandul are locații deschise în Republica Moldova, România, Olanda, Cipru, Emirate, Rusia, Barnaul, Kazahstan, Kârgâzstan. Conceptul nu putea lipsi nici din Plaza România

Fiecare coffee shop Tucano Coffee poartă denumirea unei țări exotice. Locația din Plaza România se numește Tucano Coffee Copacabana.
Tucano Coffee este mai mult decât un coffee shop. Este o îmbinare armonioasă dintre cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California. Produsul de bază al brandului este cafeaua de specialitate 100% Specialty Arabica, cunoscută la fel ca și cafea Premium. Boabele de cafea sunt prăjite în propriul Roasting Factory. Acestea sunt prăjite de la deschis spre mediu, prin urmare ele nu își pierd din uleiuri și arome.
Pe lângă cafea specialitatea de bază a brandului Tucano Coffee sunt cheesecake-urile. Brandul are propriul Cheesecake Factory în care se produc cele mai delicioase cheesecake-uri din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari. Dețin peste 30 de reţete unice, marca Tucano Coffee.

Mai multe detalii pe pagina TUCANO COFFEE.

Plaza Romania, Tucano Coffee Copacabana
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI