#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Scriem povesti pentru mici si mari! #1IunieLaPlaza
31 Mai, 2022 - 01 Iunie, 2022
Scriem povesti pentru mici si mari! #1IunieLaPlaza

De 1 iunie, Plaza România devine univers de distracție pentru pitici, dar și pentru mămici, tătici și bunici, care au acum ocazia să retrăiască magia și exuberanța copilăriei. Astfel, cu peste 20 de ateliere și evenimente demonstrative, “Ziua Copilului” va fi memorabilă pentru toți cei care vor vizita centrul comercial, de la mic la mare.
Copiii vor fi provocați să dea frâu liber imaginației, fiind inspirați să socializeze și să colaboreze, fiind așteptați să participe la ateliere de pictură, de fotografie, de robotica, de creație vestimentară, de artă tranzientă ori de abilități practice.

Evenimentele sunt organizate de Plaza România, în parteneriat cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, cu sprijinul și sub atenta coordonare a cadrelor didactice de la unități de învățământ din toate sectoarele din București. Atelierele se vor desfășura la parterul centrului comercial, respectiv la etajul 1, în zona Rotondă, și pe terasa etajului 1; acestea vor avea o durată cuprinsă între 40 și 60 de minute fiecare și se vor desfășura pe întreg parcursul zilei, cu începere de la orele 10:00.

Vă așteptăm cu drag!

Plaza Romania, scriem povesti pentru mici si mari, Ziua Copilului, 1 iunie
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI