#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Reducerile spectaculoase continua la Plaza Romania
08 Decembrie, 2020 - 25 Februarie, 2021
Reducerile spectaculoase continua la Plaza Romania

Cea mai frumoasă perioadă din an a sosit la Plaza România și magia sărbătorilor de iarnă ne cuprinde și ne vrăjește pe toți.
Colinde, sclipiri calde de lumină, cadouri jucăușe frumos împachetate, vitrine îmbietoare care ne amintesc că totul este posibil și că Moș Crăciun există, cozonac și ciocolată caldă, îmbătate de arome de scorțișoară și coji de portocală scriu și anul acesta o poveste despre emoție și bucuria de a fi bine alături de cei dragi!

Indiferent cum vor arăta anul acesta, sărbătorile sunt întotdeauna despre a dărui și a împărtăși bucuria cu cei dragi, chiar dacă masa de Craciun o dăm pe Zoom.

Și pentru că magia este ascunsă în daruri cautate cu inspirație, pregătite cu emoție și oferite cu suflet, știm că ai o listă lungă de de cumpărături pentru cei dragi.
Sfatul nostru este să începi căutările din timp, pentru e evita aglomerația și pentru a fi cu toții în siguranță, dar și pentru că la Plaza România magazinele au pregătit deja reduceri și oferte speciale pentru cadouri cu personalitate.
Este ușor să găsești și mai multe motive de bucurie când ai și pană la 70% reducere la produse care așteaptă nerăbdătoare să ajungă la cei dragi și să ne amintească tuturor că sărbătorile sunt pentru noi și despre noi, cu bucurie și speranță.

Plaza Romania, reduceri spectaculoase, pana la 70% reducere
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI