#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Partea Nevazuta a Teatrului
10 Aprilie, 2023 - 23 Aprilie, 2023
Partea Nevazuta a Teatrului

Am pregătit, alături de Teatrul Nottara, o surpriză pentru iubitorii de teatru. Expoziția „Partea nevăzută a teatrului. O incursiune în culisele Teatrului Nottara” va dezvălui publicului larg universul fascinant și nevăzut din spatele scenei, surprins de către fotograful Andrei Gîndac. Cele 20 de fotografii incluse în expoziție surprind momente inedite, pline de umor și poezie din spatele cortinei și din culise.
De la cabine, costume, machiaj și momente din timpul repetițiilor, fotografiile surprind eroii nevăzuți din spatele cortinei, care fac ca spectacolul să funcționeze perfect. Regizori tehnici, machieuze și mașiniști montând decorul înainte de spectacol sau actorii pregătindu-se pentru intrarea pe scenă sunt doar câteva dintre momentele surprinse de Andrei Gîndac în această expoziție inedită.
Te așteptăm în perioada 10-23 aprilie la Plaza pentru a vizita lumea din spatele scenei și a descoperi momentele inedite și fascinante care fac spectacolul posibil, în cadrul expoziției „Partea nevăzută a teatrului. O incursiune în culisele Teatrului Nottara”.

Plaza Romania, Partea nevazuta a teatrului, o incursiune in culisele Teatrului Nottara
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI