#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Noile colectii de primavara la Plaza Romania
01 Martie, 2022 - 30 Aprilie, 2022
Noile colectii de primavara la Plaza Romania

Spune-ți povestea în stilul tău cu noile colecții de primăvară! Reîmprospătează-ți garderoba cu culorile și texturile noului sezon; la magazinele din Plaza România vei găsi articole inspirate, asortate trendurilor anului 2022.

Confort, lejeritate, celebrare, nostalgie sunt cuvintele care descriu cel mai bine moda în noul sezon primăvară-vară. Culorile vibrante precum verdele și galbenul neon te vor pune în lumina reflectoarelor, iar decupajele sau modelele ultra-voluminoase îți vor oferi încredere și strălucire în orice moment. Texturile transparente sau metal lichid revin în forță pe scena modei și garantează un look cu totul ieșit din comun. Nostalgia pentru anii 2000 dictează stilul noilor colecții masculine: tricourile polo tricotate, cămășile cu gulere proeminente, vestele old-school sau articolele vedetă din catifea – toate acestea îți vor duce garderoba la următorul nivel. Cât despre cei mici, trebuie să fie înconjurați de cât mai multe culori, pentru că acest lucru le stimulează creativitatea. Să fie totul colorat în jurul celor mici, așa cum este natura primăvăra.

Întâmpină, la Plaza România, noul sezon, descoperă colecțiile de primăvară și definește-ți stilul! Te așteptăm cu o poveste ce abia așteaptă să fie spusă – povestea ta. Fii inspirație!

Plaza Romania, noile colectii de primavara, trendurile anului 2022
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI