#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> New SS 2021 Collections@Plaza Romania
10 Martie, 2021 - 30 Mai, 2021
New SS 2021 Collections@Plaza Romania

Indiferent de vremuri și de vreme, primăvara vine de fiecare dată cu emoție, cu inspirație, cu îndrăzneala și curiozitatea specifice unui nou început. Pasteluri, flori, culori vibrante, linii unisex sau forme supradimensionate, simplitate, minimalism, confort și relaxare sunt mixate ingenios în noile tendințe ale sezonului primăvară-vară 2021.

Noile colecții au ajuns la Plaza România să ne povestească despre optimism și despre bucuria de a fi noi în șine, fără să uităm să zâmbim, să ne jucăm, să dorim și să visăm. Creații inspirate din anii 90’, note zaharoase sau de verde mentă, articole artizanale integrate în ținute lejere, tricotaje elegante adaptate plimbărilor lungi prin oraș dar și dimineților răcoroase pe terasă, modele și tipare exuberante care nu se combină, ci se joacă, denim, umeri curajoși, elemente sport care ne amintesc cât de important este să ne menținem în formă, dar și să nu ne oprim din a descoperi mereu lucruri noi în tot ceea ce ne înconjoară.
Este în continuare un sezon al resposabilității, în care masca rămâne marcă înregistrată a outfit-urilor noastre, dar este unul încărcat cu multă energie, multă speranță și multă atitudine.

Noile colecții aduc la Plaza România noi povești despre tine! Te așteptăm să le descoperi pe toate și să îți creezi stilul tău 2021!
#InSigurantaLaPlaza

Plaza Romania, New SS 2021 Collections
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI