#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Locatie noua: CELLLINI
27 Iunie, 2019 - 31 Iulie, 2019
Locatie noua: CELLLINI

Este momentul potrivit să îi faci o surpriză persoanei dragi – in Plaza Romania s-a deschis o noua locatie – Cellini, unul dintre cele mai populare magazine de bijuterii și ceasuri din România. Te așteptăm să descoperi fascinantele colecții de bijuterii, ce vor aduce o notă aparte oricărei apariții.

Încă din 1999, anul în care primul magazin CELLINI s-a deschis in București, produsele si serviciile oferite au devenit sinonime cu originalitatea și cu calitatea, cele doua valori care stau la baza strategiei sale de business.
CELLINI este partenerul principal in România al celor mai mari grupuri producatoare de ceasuri și bijuterii din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Tissot, Swatch, Rado, Calvin Klein), LVMH (Hublot, TAGHeuer, Zenith), Richemont (Cartier, IWC Schaffhausen, Vacheron Constantin), la care se adaugă renumite branduri de bijuterii precum Fabergé, Leo Pizzo, Casato, FA Gioielli, Rossonero, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme, Dogma.
Astazi, CELLINI, ce poartă cu mândrie numele marelui bijutier și artist italian Benvenuto Cellini (1500 – 1571), reprezintă o filosofie de afaceri, oferind consumatorilor servicii la cele mai înalte standarde, atât prin rețeaua de magazine, cât și prin centrul de service propriu, cu un personal specializat.
www.facebook.com/Cellini.ro/
www.instagram.com/cellini.romania/

Plaza Romania, locatie noua, CELLLINI
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI