#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Inspirat sa fii activ @ Plaza Romania
23 Septembrie, 2022 - 30 Septembrie, 2022
Inspirat sa fii activ @ Plaza Romania

Plaza România se alătură inițiativei europene și susține sportul ca parte importantă a unui stil de viață sănătos. Așadar, în perioada 23-30 septembrie, vă invităm alături de noi să luați parte la o serie de evenimente care vor avea loc cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului.
Alături de Primăria Sectorului 6 și Centrul Cultural European Sector 6, în colaborare cu Federația Română de Canotaj și Clubul Sportiv Steaua, aducem mai aproape de iubitorii sportului momente reprezentative și campioni care au făcut istorie.
Printr-o expoziție inedită de fotografii, culese din portofoliul Federației Române de Canotaj și al Clubului Sportiv Steaua, puteți descoperi fragmente emoționante din viața sportivilor români și aveți ocazia să priviți lumea sportului, așa cum nu ați mai făcut-o până acum.
Totodată, în zilele de 27 și 28 septembrie, nume mari din industria sportului românesc vor fi prezente în centrul comercial, să le împărtășească tuturor din experiențele personale, să vorbească despre importanța mișcării în viața de zi cu zi, dar în același timp să transmită la unison un mesaj: #BeActive!
Vă așteptăm, cu drag, la Plaza România, pentru o porție sănătoasă de inspirație și sport!

Plaza Romania, inspirat sa fii activ, saptamana europeana a sportului
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI