#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Imagini din vechiul Bucuresti
11 Decembrie, 2021 - 24 Decembrie, 2021
Imagini din vechiul Bucuresti

Bucureștiul, o capitală care a trăit numeroase schimbări de-a lungul istoriei, este surprins, într-o nouă expoziție captivantă, prin câteva imagini și povești, care vă invită la o scurtă călătorie în timp. Proiecte arhitecturale, nevoi economice, războaie, mari proiecte de reabilitare, programe ambițioase de mecenat, influențe culturale din alte țări – toate se reflectă în istoria unei capitale efervescente, cu care ne-am obișnuit și de care ne-am desprinde cu greu.
Vorbim, nu doar despre un trecut al revoluțiilor, ci și despre un trecut al cafenelelor scriitoricești, al Căii Victoriei, al reședințelor patriarhale și regale, al magazinelor cochete și al hotelurilor, târgurilor și piețelor, despre acea atmosferă care aducea laolaltă „vagoanele de tramvai galbene și albastre, care, trăsuri boierești, căruțe mitocănești și biciclete și lume multă pe jos…”, după cum observa I. L. Caragiale.
Expoziția reprezintă un fragment din istoria orașului și va putea fi vizitată, în Plza România, în perioada 11 decembrie – 24 decembrie 2021, la etajul 1, zona atrium.
#InSgurantaLaPlaza

Plaza Romania, imagini din vechiul Bucuresti, expozitie
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI