#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Expozitie de tablouri din doze de aluminiu
13 Iulie, 2020 - 19 Iulie, 2020
Expozitie de tablouri din doze de aluminiu

O doză din aluminiu se descompune în mod natural în 100 de ani. Reciclată, o doză poate ajunge înapoi în raft în doar 60 de zile, consumând astfel cu 95% mai puţină energie faţă de energia folosită pentru producerea din materii prime. Utilizate în scop artistic, dozele din aluminiu pot fi transformate în adevărate opere de artă şi de conştientizare.

Can Art&Design Festival, caravană expoziţională cu tablouri realizate din doze de aluminiu, prezentă în cinci locaţii din Bucureşti, în perioada iulie-august 2020, este un proiect iniţiat de Asociaţia Alucro, organizaţie nonguvernmentală cu o activitate de 10 ani, care desfăşoară în România programul european Every Can Counts. Acesta este considerat programul principal pentru promovarea reciclării dozelor de aluminiu în Europa, încurajând oamenii să recicleze, indiferent de locul în care se află – acasă, la birou sau „on the go”, dar şi să le folosească în proiecte artistice.

Artişti din România şi-au pus creativitatea în valoare şi au realizat tablouri spectaculoase, în care au înlocuit pânza şi culorile cu materiale reciclabile. Reintepretarea celebrei opere „Sărutul” (Klimt), potretul lui Salvador Dali, Zâna Reciclina, Poem Dadaist, sunt doar câteva din temele care vor face obiectul expoziţiei organizate sub umbrela #CanArtDesignFestival, prezente în Plaza România, în perioada 13-19 iulie 2020, la etajul 1.

Acces gratuit!

Plaza Romania, expoziţie de tablouri din doze de aluminiu, programul Every Can Counts, material reciclabil
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI