#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Expozitia “Bucurestiul de altadata”
08 Decembrie, 2020 - 21 Decembrie, 2020
Expozitia “Bucurestiul de altadata”

Frânturi de București vechi se dezvăluie privitorului și reconstruiesc povești inedite, de acum aproape 100 de ani, despre “Micul Paris”, în cadrul unei expoziții surprinzătoare.
“Bucureștiul de altădată”, un proiect realizat în parteneriat cu Muzeul Național Tehnic “Prof. Ing. Dimitrie Leonida”, aduce în Plaza România o parte din colecția impresionantă de fotografii de la începutul anilor 1900, aflate în patrimoniul muzeului.
Vei putea să descoperi lucruri pe care cu siguranță nu le știai despre Micul Paris, călătorind în timp în perioada secolului XX, prin intermediul unui colaj de fotografii vechi cu clădiri, automobile sau peisaje urbane inedite. Știai că prima gară din București a fost Gara Filaret, deschisă la 31 octombrie 1869? Sau că în București există o farmacie datând din 1925 (Casa cu Farmacie Gheorghe Hotăranu)?
File de istorie ale Bucureștiului așteaptă să fie “răsfoite” pentru o perioadă de două săptămâni, la etajul 1, în Plaza România. Vizitează expoziția până pe 21 decembrie.

Plaza Romania, expozitia, Bucurestiul de altadata
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI