#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Enescu si Casa Regala
11 Noiembrie, 2023 - 24 Noiembrie, 2023
Enescu si Casa Regala

Vă invităm să faceți o călătorie în trecut, explorând universul muzical și cultural al României printr-o expoziție remarcabilă. Această expoziție aduce în prim-plan relația specială dintre marele compozitor George Enescu și Casa Regală a României.

Situată la etajul 1, în zona atrium in Plaza Romania, expoziția găzduiește o colecție impresionantă de documente istorice, fotografii și mărturii care dezvăluie legătura unică dintre George Enescu și suveranii români. Aici veți putea să descoperiți nu doar distincțiile și onorurile înalte acordate lui Enescu de membrii Casei Regale, ci și impactul profund pe care personalitatea sa și activitatea muzicală le-au avut asupra culturii și vieții artistice din România.

Această expoziție oferă o perspectivă unică asupra relației speciale dintre George Enescu și membrii Casei Regale, demonstrând că această legătură a depășit cu mult formalitățile protocolare, fiind întruchiparea unui respect profund și a unei afecțiuni sincere.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați acestei călătorii culturale și să descoperiți povești muzicale legate de George Enescu și Casa Regală a României. Expoziția este deschisă în fiecare zi, între 11 noiembrie și 24 noiembrie, la Plaza Romania.

Plaza Romania, George Enescu, Casa Regală a României
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI