#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Corpul uman pe intelesul copiilor
25 Iunie, 2021 - 25 Iulie, 2021
Corpul uman pe intelesul copiilor

Chiar dacă vacanța mare abia a început, mereu trebuie să rămânem curioși și să ne oferim ocazii inedite pentru a învăța lucruri noi! Mai ales dacă putem face asta în cel mai distractiv și interactiv mod posibil.
Mămici, tătici, bunici și mai ales, pitici! Vă așteptăm, începând cu data de 25 iunie, să luați parte la una dintre cele mai surprinzătoare și educative expoziții pentru cei mici – CORPUL UMAN pe înțelesul copiilor. Descoperiți împreună fascinanta lume a simțurilor, intrați într-un creier uriaș pentru a învăța cum funcționează acesta, aflați totul despre inimă, mușchi sau oase, puneți întrebări, faceți poze haioase sau participați la experimente cu realitate augmentată. Micii „chirurgi” vor putea chiar să se joace la „masa de operații”!
Vă așteptăm într-o aventură de neuitat, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, în Plaza România, la etajul 1, zona Rotonda, până pe 25 iulie! Experiența va avea loc în condiții de sigurață, respectând toate măsurile de protecție în vigoare pentru desfășurarea într-o manieră sigură a activităților.
Programul expoziției este de luni până vineri, între orele 14:00-20:00, iar în weekend, între orele 10:00-20:00. Tururile ghidate vor dura aproximativ 45 minute, vor începe la oră fixă și vor avea maxim 25 de copii participanți.
Accesul în expoziție se face pe bază de programare și bilet. Costul unui bilet este de 25 lei/copil, iar accesul adulților este gratuit.

Rezervările se pot face foarte simplu online, accesând următorul link: https://bit.ly/CorpulUmanpentruCopii
Vă așteptăm cu drag în Plaza România, la etajul 1, într-o aventură unică, inspirată de vară și de cei mici!
#InSigurantaLaPlaza

Plaza Romania, expozitia interactiva si educativa, corpul uman pentru copii
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI