#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> CAN ART&Design Festival, editia a VIII-a @Plaza Romania
05 Septembrie, 2021 - 18 Septembrie, 2021
CAN ART&Design Festival, editia a VIII-a @Plaza Romania

Haideți să ne lăsăm inspirați de responsabilitate!

Plaza România te invită în perioada 5-18 septembrie, să iei parte la expoziția neconvențională de artă CAN ART&Design Festival, o inițiativă fascinantă, care provoacă artiștii să dea o utilitate creativă și originală dozelor de aluminiu. Reciclarea prin artă cu scopul protejării mediului – așa putem descrie ediția acestui an, ce ne inspiră să adoptăm un comportament mai responsabil față de mediu și să fim mai atenți la modul în care utilizăm resursele și deșeurile din jurul nostru. .
Expoziția CAN ART&Design Festival reprezintă combinarea unei necesități, cu pasiunea de a crea; are la bază realizarea de obiecte de artă care să reflecte creativ utilitatea unei doze din aluminiu, post-consum. În cadrul acesteia, te vei putea delecta cu tablouri surprinzătoare, realizate de către artiști locali, în „tușe” pline de originalitate și creativitate, precum „Simbioza generațiilor”, autoportretul „Shape”, creat din foițe milimetrice sau „Rupestra 3000”, dar și reproduceri după tablouri celebre precum „Autoportret” de Vincent Van Gogh.

Vino și tu la Plaza România și află cum micile schimbări pot avea un impact semnificativ asupra mediului înconjurător și cum fiecare dintre noi poate ajuta la crearea unui viitor sustenabil.
Expoziția este realizată în parteneriat cu Every Can Counts și Asociația Alucro și poate fi vizitată în perioada 5 – 18 septembrie 2021, zilnic, la etajul 1, zona Atrium.

Plaza Romania, expozitia neconventionala de arta, CAN ART&Design Festival
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI