#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> Artisti ai cuvintelor si necuvantatoarele lor
18 Aprilie, 2022 - 30 Aprilie, 2022
Artisti ai cuvintelor si necuvantatoarele lor

Muzeul Național al Literaturii Române, în parteneriat cu Plaza România, Centrul pentru Tineret al Municipiului București, ASPA și Red Panda, vă invită să vizitați o expoziție inedită, dedicată, de această dată, animalelor de companie ale scriitorilor români.

Numele animalelor de companie este deseori inspirat de numele personajelor sau chiar ale autorilor preferați, de numele rudelor sau ale unor personaje mitologice. Îi veți descoperi pe Satyr, Bob, Contele Tărâță, pe Pușkin și Marty, pe Băselu, dar și pe Bumble-Bea, căreia Lidia Vianu i-a dedicat un jurnal liric.

Pentru că în data de 4 aprilie a fost Ziua Internațională a animalelor fără adăpost, proiectul „Artiști ai cuvintelor și necuvântătoarele lor” reprezintă și un îndemn spre adopția unui animal, care așteaptă un cămin, îngrijire și afecțiune.
„Stă în puterea fiecăruia dintre noi să schimbe în bine lumea în care trăim – prin respect, toleranță și compasiune atât pentru specia umană, cât și pentru cele non-umane” (motto-ul Asociației Red Panda).

Vă așteptăm cu drag, la etajul 1, zona atrium, până pe 30 aprilie, să faceți cunoștință cu „cei mai buni prieteni ai oamenilor” din literatura română. Vă așteptăm cu drag!

Plaza Romania, artisti ai cuvintelor si necuvantatoarele lor, expozitie MNLR
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI