Despre noi RO EN

Plaza Romania - mallul familiei tale!

 

Deschis in anul 2004, Plaza Romania ofera clientilor sai un centru comercial si de distractii ultra-modern, astfel construit incat sa corespunda tuturor cerintelor de calitate si functionalitate; calitatea produselor comercializate si a serviciilor prestate contribuie in mod cert la crearea unei experiente unice.

Plaza Romania inseamna calitate, valoare, surpriza, noutate, muzica si distractie, cuprinzand o zona dedicata evenimentelor, usor adaptabila pentru organizarea de expozitii sau alte actiuni socio-culturale.

Shopping

Plaza Romania ofera clientilor sai o gama variata de magazine pentru toate gusturile si bugetele: imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru intreaga familie family, de la un stil elegant pana la sport.

Servicii

Ca o completare la toate alternativele de shopping si de petrecere a timpului liber propuse de Plaza Romania, vizitatorii complexului commercial beneficiaza de servicii specializate, cum ar fi: servicii financiar-bancare, GSM, servicii farmaceutice, curatatorie, coafor si multe altele.

Restaurante si centre de distractii

Ingredient vital al oricarui centru comercial, zona dedicata restaurantelor si centrelor de distractie satisface toate gusturile amatorilor de arta culinara si amuzament. Astfel, vizitatorii Plaza Romania se pot bucura de fast food-uri cu meniuri dintre cele mai variate, restaurante clasice, cafenele sic.

Caracteristici principale:

* 105 de magazine;
* Parcare: 1.850 locuri;
* Supermarket - MEGA IMAGE
* Restaurante, cafenele, fast food;
* Cinema Movieplex cu 11 ecrane; cazinou; jocuri electronice;
* Centru fitness World Class.

Recomandari