#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Teilor
Bijuterii, ceasuri si accesorii >> Teilor

Teilor

plazaro@teilor.ro
0722 373 148
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Teilor, expertul tău în diamante și pietre prețioase

Viziunea Teilor este unică atât în ceea ce privește produsele, brand-ul, cât și locațiile noastre. În acest moment, Teilor este sinonim cu pietre prețioase autentice și servicii la cel mai înalt nivel, în locații premium.

Ne dorim să oferim consumatorilor din România opțiuni și experiențe de achiziție pe care nu le mai pot regăsi în niciun alt loc.

“Bijuterii încrustate cu pietre prețioase autentice și servicii la cel mai înalt nivel, în locații premium.”

Brand-ul Teilor se focusează pe colecții de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante și pietre prețioase. În Romania nu mai exista un alt retailer specializat exclusiv în bijuterii încrustate cu diamante si pietre pretioase, pozitionat ca un brand national.

Teilor a creat un concept bazat in intregime pe bijuterii de aur cu diamante si pietre pretioase naturale. Bijuteriile selectate pentru vitrinele Teilor provin din toate colțurile lumii, din zonele unde există un cult al pietrelor prețioase. Autenticitatea pietrelor prețioase este unul dintre cele mai importante criterii în procesul de selecție a pieselor, fiind urmat de nota unică dată de designer bijuteriilor.

Colecțiile de bijuterii exclusiviste sunt completate de colecții compuse din piese clasice pentru ea și el, cât și de categorii de produse dedicate segmentului bridal: zeci de modele de inele de logodna si verighete.

Bijuterii, ceasuri si accesorii
Hartă Locație