#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo S-KARP
Incaltaminte si Accesorii >> S-KARP

S-KARP

magbucuresti@s-karp.com
0799782934
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

“ Povestea brandului S-KARP a inceput la Sinaia, in Romania, cu multi ani in urma… Orasul Sinaia este situat la poalele muntilor Bucegi, unde se afla partia de schi KARP – cea mai abrupta partie din Romania, avand o inclinatie de circa 42,24 grade. Pentru că sunt legat de orasul meu natal, iar pe partia KARP schiez si am multe amintiri placute alaturi de familie si prieteni, am dat numele acestui brand alaturand S de la Sinaia, KARP de la numele partiei si semnul grafic care are acelasi unghi de 42,24 grade, ca si inclinatia partiei.” Fondator, Radu Jitaru

Credem cu tarie ca fiecare om merita si este liber sa exploreze si sa descopere frumusetile inconjuratoare, bucurandu-se de fiecare experienta. De aici deviza noastră – „SEE THE WORLD” si misiunea de a sustine oamenii in a descoperi lumea si de a-i incuraja sa-si depaseasca limitele, sa exporeze, sa iubeasca viata, astfel incat ei sa simta liberi, increzatori si plini de viata.

Alegerea modelelor S-KARP va confera o stare de buna dispozitie si confort fie ca va plimbati prin oras sau mergeti intr-o usoara drumetie, fie ca urcati pe munte sau alergati la maratoane sau competitii de trail running, fie ca va jucati in parc cu cei mici sau explorati o metropola intr-un city-break, fie ca mergeti cu bicicleta sau la vanatoare.

Pentru noi calitate inseamna tehnicitate, confortabilitate, functionalitate, durabilitate, siguranta si design placut, si ne propunem ca fiecare client al nostru sa fie bine incaltat, in orice moment al zilei, in orice conditii climatice.

Asteptam clientii in magazinul nostru cu o gama larga de incaltaminte din piele naturala si cu modele din categoriile URBAN , OUTDOOR si MOUNTAIN, toate intr-un singur magazin.

Incaltaminte si Accesorii
Hartă Locație