#IEnjoyPlazaRomania

NOW OPEN
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
Logo Manufaktura
Cafenea >> Manufaktura

Manufaktura

office@manufakturacafe.ro
0728180002
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant

Intr-un cadru unic, modern si prietenos Manufaktura creeaza o experienta totala pe care o poti imparti cu prietenii, colegii sau familia in timp ce serviti o cafea de origini de cea mai buna calitate si savurati preparate gustoase.

Design Futurist

Experienta savurarii unei cafele este desavarsita de ambianta calda, spatiul cochet, si design-ul cu note industrial-futuriste, cu elemente si texturi naturale, tavanul exclusivist compus din boabe de cafea marca Manufaktura The Coffee Shop Restaurant.

Preparate Fresh

La Manufaktura vei găsi mereu produse de patiserie, sandwich-uri sau salate, pregătite atent din ingrediente proaspete care iti vor fi servite repede si cu placere.

Cafea proaspata, de origini pure

Fa cunostinta cu generoasa oferta de cafea de la Manufaktura. Fiecare din cele 3 origini unice de cafea si 2 sortimente de Specialty Coffee Manufaktura provin de pe plantatii recunoscute pentru calitatatea superioara a cafelei. Ele sunt completate de 1 blend Manufaktura Premium Beans din amestec de boabe cu arome fructate. Cafeaua este proaspat prajita și macinata, preparata asa cum o vrei, clasic sau prin metode alternative in cele mai diverse retete de cafea de la classicul espresso, la variantele espresso with milk, Iced sau Pour Over.

Ceai cu traditie

Colectia de ceaiuri Manufaktura Special Tea  poarta semnatura calitatii germane si concureaza chiar si cu  celebra traditie englezeasca de savurare a ceaiului. Manufaktura Special Tea cucereste prin ritualul de servire si prin diversitatea ceaiurilor negre, de ierburi si rooibos, imbogatite cu fructe, condimente si arome naturale.

Deserturi delicioase

La Manufaktura cea mai buna cafea face pereche buna cu cele mai delicioase deserturi. Poti incepe cu  specialitatile casei: Carrot Cake si Cheese Cake, apoi poti trece usor la Tarte cu fructe sau Crème Brûlée. Feliile generoase de torte cu blat de pandispan sau biscuiti, cu ciocolata, visine, fulgi de migdale sau caramel merita o vizita aparte.

Cafenea
Hartă Locație