#IEnjoyPlazaRomania

NOW CLOSED
10:00 - 22:00
NR. BONURI PAȘAPOARTE
evenimente și noutăți >> bucurești mall >> In intimitatea jurnalului
25 Iulie, 2021 - 08 August, 2021
In intimitatea jurnalului

Arhiva Muzeului Național al Literaturii Române conține nu doar cărți vechi, ci și un număr impresionant de manuscrise, documente, scrisori, fotografii originale și multe alte comori neprețuite, care stau mărturie a originii noastre creative. Printre acestea, se regăsesc și o serie de jurnale de creație, jurnale de bord, jurnale de îndrăgostiți și jurnale intime.
Pornește alături de noi într-o călătorie unică, în care îți dezvăluim cele mai sincere mărturisiri ale unora dintre cei mai cunoscuți scriitori sau critici populari, precum Titu Maiorescu, Mircea Eliade, Aida Vrioni sau Camil Petrescu. Tot aici regăsim și confesiuni ale întâlnirilor acestora cu mentorii, cu iubitele sau cu destinul, precum și schițele unor idei care au prins contur mai târziu sub formă de opere literare și artistice de o valoare incontestabilă.

Te invităm cu drag, până pe 8 august 2021, la etajul 1, zona atrium, să te bucuri de o experiență inedită, în mall-ul tău preferat, prin intermediul căreia vei avea ocazia să descoperi fragmente de jurnal, ce scot la iveală cele mai profunde emoții și trăiri ale scriitorilor români care și-au pus amprenta asupra literaturii naționale și internaționale.

Proiectul „În intimitatea jurnalului” este realizat în colaborare cu Muzeul Național al Literaturii Române și Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

Plaza Romania, in intimitatea jurnalului
plaza.romania
Plaza Romania
#IEnjoyPlazaRomania
Follow
ALTE EVENIMENTE ȘI NOUTĂȚI